PMU WENKBRAUWEN

Het perfectioneren van uw eigen wenkbrauwen, dat is het uitgangspunt. Met Nathalie haar pixel (puntjes) techniek en gebruik van meerdere kleuren krijgen wenkbrauwen meer diepte en luchtigheid dan bij andere technieken. Hoe meer pixels worden gezet hoe intenser de wenkbrauwen zullen worden. De permanente wenkbrauwen kunnen dus geheel naar uw smaak worden geplaatst. 

"Beauty inspired by nature"

Powderbrows

De poederwenkbrauwen zijn momenteel de meest geplaatste wenkbrauwen. Zoals de naam al aangeeft geven deze wenkbrauwen een gepoederd effect. Deze techniek kent verschillende variaties zoals oa.de bekende Ombré brows (met veel kleurverloop) voor een meer opgemaakte wenkbrauw en mijn exclusieve Natural Pixel brows zonder contouren voor het meest natuurlijke resultaat. Deze techniek is voor bijna iedereen geschikt.

Hairstrokes

Wanneer u graag een heel subtiel resultaat wenst te behalen zijn hairstrokes ook een goede optie. Deze techniek is echter niet voor iedere huid geschikt. Deze techniek zal sneller vervagen en heeft dus meer onderhoud nodig. 

PORTFOLIO GENEZEN RESULTATEN

Het belangrijkste bij het laten plaatsen van permanente wenkbrauwen is het eindresultaat. In dit portfolio ziet u genezen resultaten na de eerste behandeling van een nieuwe set en op lange termijn. Hieronder ziet u slechts een kleine selectie voorbeelden. Meer voorbeelden zijn te vinden op de facebook en instagram pagina van Nathalie Hollander PMU
 

PORTFOLIO TIJDENS EN NET NA DE BEHANDELING 

LET OP Vaak is de kleur net na het zetten erg warm (rood/oranje ondertoon) tijdens het genezingsproces veranderd dit naar de juiste kleur.
Dit duurt slechts enkele dagen.

PORTFOLIO VOOR EN NA RESULTAAT

LET OP Vaak is de kleur net na het zetten erg warm (rood/oranje ondertoon) tijdens het genezingsproces veranderd dit naar de juiste kleur.
Dit duurt slechts enkele dagen.