LASER REMOVAL

Veilig en effectief pigment verwijderen zonder huidschade!
Dat kan bij Nathalie Hollander PMU.

VERWIJDER VEILIG EN EFFECTIEF FOUTIEVE PMU EN TATTOO'S MET LASER REMOVAL

Wanneer u ergens permanente make up of een tattoo heeft laten zetten en u bent hier niet blij mee dan wilt u daar zo snel mogelijk van af. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u al jaren een tattoo heeft en hier graag van af wilt. 

Met mijn Ecuri ND Yag laser kan dit in de meeste gevallen volledig verwijderd worden op een veilige manier. De laser zal het pigment in de huid door middel van een zeer sterk gebundelde lichtstraal verhitten en hierdoor zal het pigment verdampen. Het lichaam zorgt voor de afvoer van het pigment. De huid kan na de laser behandeling wat rood en gezwollen zijn en heeft enkele dagen nodig om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om geheel te herstellen, deze periode moet daarom aangehouden worden voordat u weer de eventuele volgende behandeling mag ondergaan.

Wanneer u wenkbrauwen laat laseren en u wilt daarna een nieuwe set laten plaatsen moet hier minimaal 12 weken tijd tussen zitten.

Mag iedereen een behandeling ondergaan?

Gezondheid
Mocht u niet gezond zijn, specifieke medicijnen gebruiken of onder doktersbehandeling staan, altijd vooraf de (huis)arts raadplegen.

Zwangerschap
De Yag laser behandeling mag niet bij u worden uitgevoerd tijdens de zwangerschap.

Fotoallergisch
Cliënten die een laser behandeling bij ons ondergaan mogen niet overgevoelig zijn voor licht (fotoallergisch) of laser gerelateerde behandelingen.

Tarieven
Wenkbrauwen per sessie € 100,-
Eyeliners per sessie € 100,-
Tattoo prijs afhankelijk van formaat per sessie vanaf € 50,-

Hoeveel sessies er nodig zijn is vooraf lastig te bepalen. Dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals de kleur, het type en de diepte van het pigment. 

VOORBEELDEN LASER  
Na 1 lasersessie