Opleidingen permanente make-up

Opleidingen op topniveau

Nathalie is zowel nationaal als internationaal opgeleid op het hoogste niveau. Een goede PMU artiest worden begint met de perfecte basis. Uzelf onderscheiden van de concurrentie met uitstekende kennis en vaardigheden gecombineerd met uw eigen persoonlijke smaak en voorkeuren. Die combinatie maken van u een unieke PMU specialist.

Bij Nathalie Hollander PMU leiden wij onze studenten op met de nieuwste technieken op het gebied van PMU. De opleiding tot PMU specialist bestaat uit meer dan alleen het daadwerkelijk aanbrengen van de permanente make-up. Daarnaast is het belangrijk dat u na uw basisopleiding zelfstandig en zelfverzekerd aan het werk kunt. Daarom worden er geen opleidingen gegeven in 2 a 3 dagen. Maar in 2 a 3 maanden. Permanente make-up zetten lijkt makkelijk maar is ontzettend moeilijk. Tussen de meeste lessen zit 2 weken om huiswerk te maken. Tijdens de gehele opleiding word er in deze weken intensief online thuiswerkbegeleiding gegeven. 

Naast basisopleidingen kunt u als reeds ervaren permanente make-up specialist ook bij Nathalie terecht voor high level masterclasses. Of het nu gaat om het aanleren van een nieuwe techniek of het verbeteren van een bestaande techniek, een masterclass van Nathalie brengt uw vaardigheden naar een hoger niveau!

Daarnaast is Nathalie al 20 jaar succesvol ondernemer in de beautybranche. Mooie permanente make-up zetten is één, een bedrijf met succes runnen is een tweede! 

Inhoud basis opleidingen

​​​​​​​Praktijk

  • Teken opdrachten

Met teken opdrachten voor thuis leert u al de basis technieken en het aansturen van de naald. Daarnaast leert u met deze opdrachten hoe u strakke lijnen kunt plaatsten en hoe u moet vormgeven in het gezicht van de klant.

  • Oefenen op oefenhuid

Om zonder zenuwen kennis te kunnen maken met de PMU machine, het handstuk en de verschillende naalden word er geoefend op kunsthuid. Hiermee leert u de juiste druk uit te oefenen, de technieken uit te voeren en kunt u oefenen op symmetrie en vormgeving. Door hier thuis ook veel mee te oefenen zult u zien dat u met zelfvertrouwen start aan uw modellen.

  • Modellen

Als laatste leert u de basis technieken uit te voeren op uw modellen. Onder begeleiding behandeld u van begin tot eind uw eigen modellen. Tijdens de praktijk dagen worden er meerdere nieuwe sets geplaatst en eindigen we met een nabehandeling.  Zodoende heeft u na de opleiding voldoende praktijk ervaring opgedaan om zelf in uw salon aan de slag te gaan.

Wat kenmerkt een opleiding bij Nathalie Hollander PMU?

-  Intieme setting
-  Één op één begeleiding
-  Kleine groepen (max 4 cursisten)
-  Veel theorie en praktijkleer
-  Praktijk op latex en modellen
-  Blijvende begeleiding ook na de opleiding

Theorie 

  • Tekenles, perfecte vormen en inzicht

Zie in één oogopslag welke vormen het beste bij de kenmerken en gezichtsvorm van de klant passen. Leer vele verschillende modellen tekenen zodat u voor iedere klant een behandeling op maat kunt maken. Leer tips en tricks om optisch kleine correcties te maken in het gezicht

  • Naaldenkennis

Leer de beste naaldkeuzes per huid en behandeling voor de mooiste resultaten.

  • Pigmentologie en kleurenleer

Alle ins en outs over pigmenten, kleurkeuzes en wat pigmenten doen op lange termijn. Zonder de juiste kleur keuze zal de PMU een ongewenste kleur krijgen. Kleurenleer is wel het moeilijkste onderdeel in PMU te noemen. Om die reden word hier veel aandacht aan besteed zowel in theorie als in praktijk opdrachten. Ook komen kleur correcties van oude PMU aan bod.

  • Fysiologie van de huid

Hoe is de huid opgebouwd, in welke huidlaag plaatsten we het pigment, wat gebeurd er wanneer we het pigment in de verkeerde huidlaag zetten. Verschil in huidtypen, doorbloedingen en huidstructuren. Welke reacties hebben pigmenten hierop.

  • Contra indicaties en herstelprocessen

Bij welke ziekten en aandoeningen is behandeling niet mogelijk en wanneer moeten we rekening houden met bijvoorbeeld verandering in kleur en afstoot tijdens het genezingsproces ten opzichte van gezonde klanten.

  • Hygiëne richtlijnen van de GGD

Welke eisen worden er gesteld door de GGD inspectie aan de behandelingen en de praktijkruimte.

  • Sales en management

o.a. succesvol met winstgevende tarieven starten om investeringen zo snel mogelijk terug te verdienen. Prijsberekeningen maken. Aandacht voor een goed portfolio en sociale media.

Kortom alles om een succesvolle business starten.

Sfeer impressie opleidingen

Aanbod opleidingen

Basisopleiding Brows

Masterclass Brows

Basisopleiding Eyeliners

Masterclass S-Eyeliner

Basisopleiding Lippen

Masterclass lippen