Micro Haar Pigmentatie & Hair Rescue treatment

Nathalie Hollander PMU heeft 2 unieke technieken waardoor niemand zich meer kaal hoeft te voelen.

- Micro Haar Pigmentatie
Dit is het pigmenteren van haarfollikels voor een optisch vollere haardos of geschoren look.

- Hair Rescue treatment 
Dit is een boosterbehandeling om de natuurlijke haargroei op kale/dun behaarde stukken te activeren.
 

Micro Haar Pigmentatie

Met een micro haar pigmentatie behandeling ook wel bekend als MHP of scalp pigmentatie kunnen we eenvoudig het zicht op de hoofdhuid verminderen en zo zeer dun haar er vol uit laten zien.

Naast mannen zijn er ook veel dames die te kampen hebben met zeer dun haar waardoor er veel van de hoofdhuid zichtbaar is. Met deze techniek lijkt het ook bij lang haar net of u gewoon een volle bos haar heeft.

Ook kunnen we een deels of volledig kaal hoofd er uit laten zien als een geschoren look met een mooie zachte, natuurlijke haargrens.

Micro haar pigmentatie is een techniek waarbij minuscule kleine puntjes pigment vlak onder het huidoppervlak worden aangebracht. Hiervoor word een speciaal pigment gebruikt van Ecuri. Dit pigment loopt niet onder de huid door waardoor het een strak en crispy uiterlijk krijgt.

Niemand hoeft te zien dat het haar wat er zichtbaar is, is gepigmenteerd. Vaak moeten mensen eerst over uw hoofd strijken voordat ze geloven dat het haar niet geschoren maar gepigmenteerd is.

De pigmentatie is net als een tattoo blijvend en vervaagd vrijwel niet. Anders dan permanent make-up wat snel lichter wordt blijft de micro haar pigmentatie mooi op kleur. WIlt u er ooit toch vanaf? dan kan het verwijderd worden doormiddel van laser behandelingen.

Tarieven € 150,- per uur

( aantal uur afhankelijk van te behandelen oppervlak en huid. Stuur wat foto's via whats app voor een prijs indicatie)

Hair Rescue Treatment

De Hair Rescue Treatment is een speciale behandeling voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar. Haaruitval kan worden gestopt en veel personen krijgen echt weer voller haar. Het is bekend dat veel mannen kampen met haar dat dunner wordt. Er zijn echter ook heel veel vrouwen voor wie dit een groot probleem is. Veel vrouwen hebben ook snel baat bij deze techniek.

Deze techniek is alleen geschikt voor mannen en vrouwen die nog haargroei hebben en maakt de haardos geleidelijk voller. Deze behandeling heeft geen effect bij een volledig kaal hoofd.
Hair Rescue maakt gebruik van essentiële vitamines en plantenextracten die de aanmaak en levensduur van de haarfollikels sterk stimuleren.

Met een speciale naald wordt eerst het stamcelpreparaat in de huid gepigmenteerd. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Nathalie haar permanent make-up apparaat. Binnen enkele weken ziet nagenoeg iedereen de eerste resultaten: Het haar wordt voller, dikker, vitaler en krachtiger. Deze behandeling kan om de paar maanden als booster worden ingezet.

Na de behandeling met Hair Rescue essentiële vitamines. Moet u elke avond Hair Rescue Scalp Lotion gaan gebruiken. Het is belangrijk om dit elke dag te doen, net als tandenpoetsen. Hair Rescue Scalp Lotion werkt samen met de behandeling en bevordert even eens de aanmaak en levensduur, voeding en doorbloeding van de haarfollikels.

Voor en na foto's aanwezig op aanvraag!

Tarieven va € 125,- per behandeling
Hair Rescue Scalp Lotion voor ca 3 maanden € 50,- 

Kosten afhankelijk van het te behandelen oppervlak. Neem contact op voor een prijsopgave