PMU LIPPEN


Met de hedendaagse permanente make-up technieken kunnen wij prachtige lippen creeeren. Of het nu gaat om het duidelijker aanzetten van de contouren in een natuurlijke lipkleur, de lippen meer kleur geven zoals een lipstick of juist het optisch vergroten van lippen, met lippigmentatie is het allemaal mogelijk. 
Op de foto hierboven ziet u de aquarel techniek. Deze geeft de lippen subtiel meer kleur zonder strak contour.
 

Lipliner met schaduw

In plaats van een ouderwetse lipliner aan te brengen, kan men tegenwoordig ook voor een schaduw lipliner kiezen. Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen wat een minder harde lijn om de lippen geeft. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller lijken. Deze techniek word het meeste gebruikt om strakke contouren aan te brengen zonder dat er echt een lip lijn te zien is. Natuurlijk kan hierbij ook een kleurtje aangebracht worden om wat meer diepte in de lip te creëren.

Full lips lipstick

Full Lips lipstick staat voor volledig ingekleurde lippen met een dekkend pigment. Hiermee bereiken we een lipstick effect met uw favoriete kleur. Door zelf wat glans aan te brengen over de pigmentatie bijv labello of lipgloss, krijgen de lippen een intensere kleur. 

Door de dekking is deze techniek is het meest geschikt om correcties uit te voeren. 

Natural Aquarel

De aquarel techniek is het meest geschikt wanneer u op een subtiele manier iets meer kleur wenst. Met een luchtige schaduw (pixel) techniek word er op een transparante manier meer kleur aangebracht. Het eindresultaat zal een niet dekkende kleur zijn met een natuurlijke look.

Met deze techniek kan de vorm van de lippen niet gecorrigeerd worden.

Correcties

Bij de perfecte lippen zijn de boven- en onderlip ongeveer gelijk in verhouding en het cupidoboogje is mooi zichtbaar aanwezig. Correctie mogelijkheden:

  • Bleke lippen meer kleur geven
  • Strakke contouren aanbrengen
  • Donkere lippen oplichten
  • Koele lippen opwarmen
  • Asymmetrie verminderen
  • Een klein randje mee kleuren voor meer volume

PORTFOLIO LIPPEN GENEZEN

Onderstaande afbeeldingen zijn genezen resultaten na slechts één behandeling.

 

PORTFOLIO LIPPEN NET GEPLAATST

Let op: bij lippen loopt het pigment 40 tot 50% terug in kleur tijdens de genezing. Na het zetten is de kleur dus een stuk heftiger dan wanneer de lippen genezen zijn.