PMU Ogen

Iedere ochtend opstaan met prachtige, sprekende ogen. Nooit meer hoeven tekenen en geen last meer van uitgelopen make-up. Met de meest moderne technieken kunnen wij uw ogen semi permanent en nagenoeg pijnloos voorzien van een prachtige make-up. Daarnaast kunnen wij met behulp van permanente make-up de ogen subtiel corrigeren. Zoals oa. een liftend effect creëren of het oog optisch vergroten of verkleinen.
 

Infralash

Een infralash is de meest subtiele techniek voor de ogen. Bij een infralash word er optisch meer volume aan de wimpers gegeven door een lijntje in de wimperrand te plaatsen. Hiermee ontstaat er direct een meer sprekende oogopslag zonder een echte make-up look.

Heeft u erg gevoelige ogen dan is dit een goede keuze gezien de relatief korte behandeltijd. 
 

 

Winged Eyeliner

Naast dat een wing mooi is gebruiken we deze uitloop ook om de oogvorm te corrigeren. Met een wing kunnen we de ooghoeken verlengen, verhogen en verlagen. Wij plaatsen een eyeliner altijd inclusief het intensiveren van de wimpers (infralash). U krijgt dus twee behandelingen in één. Wanneer er alleen een eyeliner geplaatst word zal het lijken alsof deze zweeft boven de wimpers. Door de wimperrand te intensiveren vormt de eyeliner een mooi geheel met uw oog. Op deze manier kunnen er ook mooier correcties worden uitgevoerd zoals de ogen vergroten/verkleinen, ronder/minder rond maken en/of de afstand tot de neus optisch vergroten/verkleinen.

Schaduw eyeliner

Een schaduw eyeliner is de nieuwste techniek op het gebied van permanente eyeliners en kent vele mogelijkheden. Een schaduw toevoegen aan een infralash geeft het effect van een wat meer aangezet kohl potloodje. Een schaduw toevoegen aan een winged eyeliner geeft een echte make-up look. 
Een schaduw kan ook in kleur gezet worden. Met deze techniek is er het meeste resultaat haalbaar als het gaat om optische correcties.

Eyeliner onder

Een onder eyeliner geeft i.c.m.een boven lijn uw oog nog meer expressie. Het maakt hierbij niet uit of de boven lijn een infralash, winged eyeliner of schaduweyeliner is. Een onder eyeliner hoort het oog slechts te accentueren.zonder een harde omlijning aan het oog te geven.

Een onder eyeliner is bij enkele oogvormen niet mogelijk omdat deze het oog dan op een verkeerde manier accentueert. Een eyeliner alleen onder (dus zonder boven lijn) zal het oog verkleinen en een vermoeide indruk geven. Om deze reden plaatsen wij géén eyeliner alleen onder. 

PORTFOLIO EYELINERS

Hier ziet u verschillende toegepaste oogtechnieken zoals Infralashes, winged eyeliners en schaduweyeliners.