OVER NATHALIE

Mijn naam is Nathalie Hollander. Ik ben 38 jaar en trotse moeder van 2 meiden van 9 en 2 jaar.
Geboren in een ondernemers familie was het voor mij al vroeg duidelijk dat in loondienst gaan niet mijn ding zou zijn. Ik ben dan ook al sinds 2003 succesvol zelfstandig ondernemer in de beauty branche.

Ik ben zowel nationaal als internationaal opgeleid op het hoogste niveau en uitgegroeid tot PMU Master.  Er wordt alleen gewerkt met in de EU goed gekeurde, veilige, vooraanstaande merk producten om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden. Ik heb voor iedere huid en iedere techniek de beste apparatuur in huis!

Nathalie Hollander PMU, Laser removal & opleidingen

Naast permanente make up behandelingen uitvoeren geef ik ook les in het zetten van permanente make-up. Basis opleidingen aan starters en masterclasses aan ervaren permanente make-up artiesten (collega's) uit het hele land die mijn unieke technieken willen leren. Mijn tecbnieken geven de meest natuurlijke resultaten met zo min mogelijk huidtrauma (komt geen druppel bloed aan te pas) met zo veel mogelijk kleurbehoud per behandeling. Zowel privé opleidingen als groepslessen..

Er wordt gewerkt met de nieuwste behandelmethoden op het gebied van permanente make-up. Het uitgangspunt hierin is altijd een zo natuurlijk mogelijk eind resultaat te behalen. Niet voor niks zijn mijn natural pixel brows bekend in heel Nederland en ook in het buitenland.

Kwaliteit en professionaliteit is waar ik voor sta. Ik ben geduldig en perfectionistisch en neem altijd voldoende tijd om iedere permanente make-up behandeling tot een mooi resultaat te brengen.

Graag tot ziens, liefs Nathalie