OVER NATHALIE

Mijn naam is Nathalie Hollander. Ik ben 35 jaar en trotse moeder van een meisje van 7 en een meisje van nog geen jaar. Geboren in een ondernemers familie was het voor mij al vroeg duidelijk dat in loondienst gaan niet mijn ding zou zijn. Ik ben dan ook al sinds 2004 succesvol zelfstandig ondernemer in de beauty branche. 

Ik ben zowel nationaal als internationaal opgeleid op het hoogste niveau.  Er wordt alleen gewerkt met in de EU goed gekeurde, veilige, vooraanstaande merk producten om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden.

Nathalie Hollander PMU, Laser removal & opleidingen

Naast permanente make up behandelingen uitvoeren geef ik ook les in het zetten van permanente make up. Basis opleidingen aan starters en masterclasses aan ervaren permanente make up artiesten. Zowel privé opleidingen als groepslessen..

Er wordt gewerkt met de nieuwste behandelmethoden op het gebied van permanente make up. Het uitgangspunt hierin is altijd een zo natuurlijk mogelijk eind resultaat te behalen. Niet voor niks zijn mijn natural pixel brows bekend in heel Nederland.

Kwaliteit en professionaliteit is waar ik voor sta. Ik ben geduldig en perfectionistisch en neem altijd voldoende tijd om iedere permanente make up behandeling tot een mooi resultaat te brengen.

" Beauty inspired by nature...."

Graag tot ziens, liefs Nathalie