Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Powderbrows

Een set permanente wenkbrauwen. Het voelt spannend maar echt, het valt reuze mee!

Het uitgangspunt is altijd een natuurlijk ogende wenkbrauw. Nathalie is dermate ervaren dat ze de meest moderne technieken voor permanente wenkbrauwen beheerst. Met haar pixel (puntjes ) techniek en gebruik van meerdere kleuren krijgen wenkbrauwen meer diepte en luchtigheid dan bij andere technieken. Hoe meer pixels worden gezet hoe intenser de wenkbrauwen zullen worden. De permanente wenkbrauwen kunnen dus geheel naar uw smaak worden geplaatst. 

Het verloop van de behandeling:
Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen nauw luistert. Ieder gezicht is uniek daarom is iedere set wenkbrauwen ook uniek. De gezichtsvorm, natuurlijke wenkbrauwen en botstructuur zijn doorslaggevend in de vorm van de permanente make up. Bij de nabehandeling worden de wenkbrauwen indien nodig nog bij gewerkt om de puntjes op de i te zetten wanneer het niet direct volledig gepakt heeft. In bijna alle gevallen zijn twee behandelingen voldoende. Uw nieuwe set bestaat uit het plaatsen van de wenkbrauwen en één nabehandeling indien nodig.

Lange termijn
Bij de poederschaduw techniek blijven de wenkbrauwen gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mooi van kleur. Wanneer de permanente make up begint te vervagen is het tijd om deze op te frissen. Een blonde kleur of gevoelige huid zal iets eerder bijgewerkt moeten worden. Deze techniek is bij vrijwel iedere huid zeer geschikt.

U kunt makkelijk een afspraak maken via telefoon of een whats app bericht op 0627280481.
Let op ivm drukte is de wachttijd voor een nieuwe set momenteel ca 9 maanden.

Portfolio video's

Onderstaand enkele video's van mijn werk. Dit zijn voorbeelden zowel direct na het zetten als genezen. Klik door naar kijken op facebook om te lezen of het net gezet of genezen is.

Direct na het zetten is de permanente make up nog wat donkerder en strakker aanwezig als hoe het uiteindelijk word. Ook is de kleur soms erg warm/rood. Dit is niet de uiteindelijke kleur. B
innen 5 tot 10 dagen na de behandeling zullen de wenkbrauwen er al mooi natuurlijk uit zien en na 6 weken zijn ze volledig op kleur.

U kunt wenkbrauwen geheel naar wens laten plaatsen. Houd u van heel subtiel krijgt u een hele subtiele permanente wenkbrauw. Houd u van meer aanwezig dan is dat ook mogelijk. 

De wenkbrauw vorm word bepaald aan de hand van uw wensen, de natuurlijke wenkbrauwen en de gezichtsvorm. Daarom staan er vele verschillende vormen en maten in dit portfolio. 

Portfolio foto's close up

Met deze techniek kunnen er wenkbrauwen gemaakt worden geheel naar uw smaak. Van heel licht en natuurlijk tot heel aanwezig.