Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Powderbrows

De permanente wenkbrauw hoort, zo natuurlijk mogelijk te zijn, zodat zelfs een geoefend oog nauwelijks kan bepalen dat deze wenkbrauwen met permanente make-up zijn gecreëerd. Ons uitgangspunt is altijd een natuurlijk ogende wenkbrauw. Een powderbrow word opgebouwd uit een schaduw techniek. Nathalie is dermate ervaren dat ze ook de pixel techniek in het schaduwen beheerst. Met deze pixels krijgen wenkbrauwen nog meer een natuurlijke uitstraling door meer diepte en luchtigheid. Hoe meer pixels worden gezet hoe intenser de wenkbrauwen zullen worden. Binnen de powderbrow techniek kunnen hierdoor verschillende type wenkbrauwen gemaakt worden. Van heel luchtig en natuurlijk tot heel strak en intens aanwezig. De permanente wenkbrauwen kunnen dus geheel naar uw smaak worden geplaatst. 

Ieder gezicht is anders en daarbij hoort een persoonlijk setje wenkbrauwen. In ons portfolio zijn dan ook diverse modellen wenkbrauwen te zien. Dit is afhankelijk van de wensen, botstructuur en de vorm van het gezicht.

Bij de techniek keuze, wordt gekeken naar de vorm van de natuurlijke wenkbrauw en wat bij het gezicht past daarnaast speelt de huid hierin ook een rol. De techniek keuze wordt in samenspraak met de klant gemaakt. U kunt vooraf bij het maken van een afspraak wel doorgeven of u voorkeur heeft voor microblading of een powderbrow.

Het verloop van de behandeling:
Bij de eerste behandeling wordt de meest passende vorm voor uw gezicht bepaald. Voor de eerste behandeling wordt ruim de tijd genomen omdat het vormen van de juiste wenkbrauwen nauw luistert. Bij de nabehandeling worden de wenkbrauwen indien nodig nog bij gewerkt om de puntjes op de i te zetten wanneer het niet direct volledig gepakt heeft. In bijna alle gevallen zijn twee behandelingen voldoende. Uw nieuwe set bestaat uit het plaatsen van de wenkbrauwen en één nabehandeling indien nodig.

Lange termijn
Bij de poederschaduw techniek blijven de wenkbrauwen gemiddeld tot 2 jaar mooi van kleur. Wanneer de permanente make up begint te vervagen is het tijd om deze op te frissen. Een lichte blonde kleur zal iets eerder bijgewerkt moeten worden. Deze techniek is bij vrijwel iedere huid zeer geschikt. 

Heeft u twijfels over wat het beste bij u past en wilt u dit vooraf graag weten? Stuur dan een whats app bericht met duidelijke foto's van de wenkbrauwen zonder make up naar 0627280481

Portfolio powderbrows

LET OP

Op onderstaande voorbeelden zijn de powderbrows te zien gemaakt door Nathalie. De gemaakte vormen gaan in overleg met de wensen van de klant. Daarom zijn er veel verschillende modellen te zien. Deze voorbeelden zijn van zowel net na de behandeling als genezen. De intensiteit zal bij de net na voorbeelden nog afnemen tijdens het genezingsproces.  Na de genezing zullen de wenkbrauwen een natuurlijk kleur verloop hebben en zonder harde lijnen overlopen naar de huid. De harde, streperige permanente make up van vroeger is hiermee verleden tijd!

U als klant kunt zelf een keuze maken uit de intensiteit van de permanente make up. 
U kunt kiezen voor een natural powderbrow, een ombre powderbrow of een intense powderbrow.