Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Lippen

Prachtige volle lippen zonder fillers!


Bij de perfecte lippen zijn de boven- en onderlip ongeveer gelijk in verhouding en het cupidoboogje heeft strakke contouren. Met permanente make-up zijn vage contouren en bleke lippen goed te corrigeren. Door de lippen met een natuurlijke kleur in te kleuren kunnen we de jeugdige uitstraling terugkrijgen. Wij hebben diverse pigmenten, speciaal ontwikkelt voor de lippen. U kunt kiezen voor pigmenten op transparante basis, ideaal voor natuurlijk uitziende permanente make-up of dekkende pigmenten, waardoor het lijkt alsof de lippen met lippenstift zijn ingekleurd.

Niet iedereen heeft volledig symmetrische lippen, een lichte asymmetrie is niet erg en weerspiegelt de persoonlijkheid. Maar wanneer de lippen niet recht op het gezicht liggen en soms zelfs op een diagonale lijn liggen, of wanneer een deel van de mond veel hoger is dan de rest van de mond, dan is dit geen aantrekkelijke asymmetrie meer. Met permanente make-up kunnen we de balans in de symmetrie terugwinnen. Met permanente lippen zijn de mogelijkheden oneindig. Wanneer bijvoorbeeld de mond hoeken van natura hangen kan dit een sombere uitstraling geven. Door hier rekening mee te houden met de nieuwe vorm van de lippen kunnen we de mondhoeken optisch liften waardoor er een vriendelijkere uitstraling ontstaat. 

Lipliner met schaduw

In plaats van een ouderwetse lipliner aan te brengen, kan men tegenwoordig ook voor een schaduw lipliner kiezen. Hierbij loopt de lipliner uit in een mooie schaduw naar de binnen kant van uw lippen wat een minder harde lijn om de lippen geeft. De schaduw lipliner ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller lijken. Deze techniek word het meeste gebruikt om strakke contouren aan te brengen zonder dat er echt een lip lijn te zien is. Natuurlijk kan hierbij ook een kleurtje aangebracht worden om wat meer diepte in de lip te creëren.

Full Lips 

Full Lips techniek biedt de mogelijkheid om een hele nieuwe natuurlijke mond te creëren door de lippen volledig in te kleuren. Desgewenst kan de liplijn “onzichtbaar” vergroot of gecorrigeerd worden tot een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is de oplossing voor veel lipproblemen. De lippen worden volledig van pigment voorzien. Dit kan met natuurlijke tinten maar ook met meer kleur uitgevoerd worden om een lipstick effect te bereiken. Ook deze techniek ziet er zeer natuurlijk uit en laten de lippen voller lijken. Hoeveel de lippen vergroot kunnen worden hangt af van het natuurlijke volume in de lip.  

 

Permanente lippen

Permanente lippen zijn nog niet zo bekend als permanente wenkbrauwen en eyeliners. Het word veelal nog gezien als iets "engs" terwijl dat reuze mee valt! De behandeling word niet als pijnlijk ervaren en het genezingsproces gaat bij lippen doorgaans heel snel. Bij onderstaande lippen heb ik een week lang iedere dag een foto gemaakt om zo het genezingsproces te kunnen laten zien. Het gaat hier om full lips in een lipstick kleur. Na de behandeling zijn de lippen iets gezwollen en kunnen ze iets beurs voelen. Dit neemt binnen enkele uren al af.

Portfolio lippen

Let op: bij lippigmentatie loopt de kleur 40 tot 50 % terug. 
Daarnaast zijn er verschillende technieken die uiteindelijk de hoeveelheid kleur bij het eindresultaat bepalen.
Dit kan van heel natuurlijk tot een dekkende lipstick kleur. Direct na het zetten is de kleur dus heftiger als wanneer het genezen is.