Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Ogen

Iedere ochtend opstaan met prachtige sprekende ogen. Nooit meer hoeven tekenen en geen last meer van uitlopende make up. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele voordelen van een permanente eyeliner.

Is een eyeliner net iets te aanwezig? Kies dan voor alleen het intensiveren van de wimpers met een infralash. Hierbij word er pigment aangebracht tussen de wimpers. Dit geeft de ogen een intensere look zonder dat er een eyeliner boven de wimpers uit
komt. De dikte van een intensivering hangt af van de dikte van de wimperrand.

Is een eyeliner te subtiel of de strakke lijn hiervan te hard? Dan is er een nieuwe mogelijkheid namelijk de schadow eyeliner. Deze schaduw kan op diverse manieren worden aangebracht. Van heel subtiel tot een eyeliner met daarboven schaduw. Deze schadow eyeliner kan ook uitgewerkt worden naar een smokey eye schaduw ook wel bekend als butterfly eyeliner. Naast zwart kunnen er ook kleuren toegevoegd worden zoals bruin, groen, blauw en lavendel. Voor dit type eyeliner heeft u wel een groot zichtbaar bewegend ooglid nodig.

De mogelijkheden

Met behulp van permanente make-up kunnen wij voor de correctie van de ogen veel bereiken, zoals een liftend effect creëren of een droevige blik optisch gezien veranderen naar een meer amandelvormig oog. Maar wij kunnen ook veel correctie toepassen bij bijvoorbeeld ronde of uitpuilende ogen, diepliggende en ver uit elkaar staande ogen of juist dicht bij elkaar staande ogen.

Bij brildragende mensen kan ook rekening gehouden worden met welke glazen ze dragen, zodat de ogen niet nog kleiner of groter lijken. De mogelijkheden worden met de klant voor de behandeling besproken en worden eerst voorgetekend.
Een eyeliner is zoveel meer dan alleen een simpele lijn rond de ogen! Een goede eyeliner accentueert de pluspunten van de ogen en verbeterd de min punten.

Bij de eerste behandeling word er veel tijd besteed aan het zoeken naar de meest passende vorm voor uw gezicht en daarom is het heel belangrijk dat alles goed wordt voorgetekend. Bij de tweede behandeling wordt meestal gekeken naar de intensiteit van de kleur en waar bijwerking nodig is.

Wij plaatsen nooit een eyeliner zonder het intensiveren van de wimpers. U krijgt dus 2 behandelingen in 1. Wanneer er alleen een eyeliner geplaatst word zal het lijken alsof deze zweeft boven de wimpers. Wij intensiveren de wimperrand zodat de eyeliner mooi een geheel vormt met uw oog. Op deze manier kunnen er ook mooier correcties worden uitgevoerd om een oog groter, breder of kleiner te doen lijken. Ook besteden wij veel aandacht aan mooie egaal strakke lijnen.

Een onder eyeliner is niet bij ieder type oog mooi, Nathalie bepaald wanneer een eyeliner wel of niet mogelijk is.

INFRALASH