Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt

Ervaar de schoonheid van permanente make up

Algemene informatie 

Permanent make-up (PMU) is een blijvende verfraaiing van bijvoorbeeld wenkbrauwen, ogen en lippen. Door het inbrengen van speciale pigmenten in de huid, ontstaat er een blijvende cosmetische make-up die gemiddeld tussen de 1 en 4 jaar mooi van kleur in de huid blijft zitten. Daarbij is een natuurlijk eind resultaat altijd ons doel. Om u een goed en reëel beeld te geven van onze werkwijze, kunt u hierboven de gewenste behandeling aanklikken en daar een uitgebreid portfolio bekijken.  

Nathalie is ontzettend trots dat zij haar passie mag uitvoeren bij zoveel klanten uit binnen en buitenland. Naast klanten uit heel Nederland ontvangt Nathalie namelijk ook klanten uit Duitsland, België en Italië. 
Een pigmentatie in het gezicht is voor vele een spannende ingreep. Klanten geven aan zich snel vertrouwd te voelen door haar kennis, eerlijkheid en perfectionisme. 

Op onze facebook pagina kunt u bijna 100 positieve recensies lezen (gemiddelde van 5 sterren uit 5 sterren ) van klanten afkomstig uit binnen en buitenland. Hieronder slechts een kleine selectie waar klanten vandaan komen. Het rode hartje is Elburg.

Over Nathalie

Nathalie is zowel nationaal als internationaal geschoold op het hoogste niveau. Zij heeft in 2016 de opleiding Microblading met succes afgerond bij internationaal erkend bedrijf Elite Microblading Academy. En in 2017 heeft zij een allround opleiding permanente make up van 6 maanden gevolgd bij de Yevgenia Clinic. Ook deze is met succes afgerond. Daar blijft het echter niet bij. Permanente make up blijft altijd in ontwikkeling. Daarom volgt Nathalie regelmatig masterclasses om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken.

Kwaliteit

Permanente make up word tegenwoordig in iedere prijsklasse gezet. Onze prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld en dat is niet voor niks. Er word gewerkt met het prachtige merk Biotek. Dit merk staat wereldwijd op nummer één en word gezien als het neusje van de zalm. Biotek heeft alle veiligheid certificaten die er bestaan op het gebied van permanente make up. Wij kiezen voor het beste, u toch ook?

Werkwijze

De permanent make-up behandeling bestaat in de meeste gevallen uit 2 behandelingen. Voor de meeste klanten zijn 2 behandelingen ook voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Er word echter gewerkt met een levende huid en daarmee ook met verschillende huidtypen daarom kan het soms voorkomen dat er meer nabehandelingen nodig zijn om het gewenste eindresultaat te bereiken. In uitzonderlijke gevallen word het pigment volledig afgestoten. Gelukkig komt dit zelden voor. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een intakegesprek om uw persoonlijke wensen te bespreken. Voordat we starten met de behandeling, wordt de vorm op de huid getekend. Pas wanneer u tevreden bent over de vorm beginnen we met de behandeling.

Heeft u oude PMU?

 
Wanneer er nog oude PMU in de huid aanwezig is verzoeken wij u dit bij het maken van een afspraak te melden. Graag ontvangen wij namelijk een foto om te zien of wij dit kunnen behandelen. In sommige gevallen zit oude PMU dermate scheef of raar van vorm dat dit niet gecorrigeerd kan worden. Ook niet alle kleuren zijn corrigeerbaar en in dat geval zal het eerst verwijderd moeten worden door middel van onze tattoo removal behandeling of laser. Kwaliteit bieden is waar wij voor staan en dat betekend dat er geen behandeling zal plaats vinden wanneer er geen optimaal resultaat haalbaar is. Houd er wel rekening mee dat de mogelijkheid bestaat dat pigment minder goed pakt na een laser of removal behandeling. Dit zelfde geldt wanneer er litteken weefstel aanwezig is door oude permanente make up.

Vergunning en hygiëne

Natural Cosmetics is GGD gekeurd. Daarmee voldoen wij aan de zeer strenge hygiëneregels van het Ministerie van Volksgezondheid permanente make-up en hebben we een vermelding op de website van veilig tatoeëren en piercen. Dit betekent dat er strikt veilig en hygiënisch wordt gewerkt. 

PMU is niet voor iedereen geschikt

Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is! Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem ( rond het te behandelen gebied ), psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollings middelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts. 
Permanente make up behandelingen zijn ook niet mogelijk tijdens zwangerschap. Dit is mogelijk vanaf 6 maanden na de bevalling en wanneer u borstvoeding geeft vanaf 6 maanden na de laatste voeding. 
 

PMU en vakantie

Het is niet slim om vlak voor een zonvakantie permanente make up te laten zetten, dit omdat de eerste 10 dagen na de behandeling de wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, indien u deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zult u een stuk minder lang plezier hebben van uw permanente make up.

 

Bescherm uw PMU

Om zo lang mogelijk van uw permanente make up te kunnen genieten is het belangrijk deze te beschermen tegen de zon. In de salon verkopen wij factor voor de lippen met spf 30 en een face stick spf 50 voor over de wenkbrauwen en eventueel eyeliner. Handig formaat voor in de tas.


Prijzen permanente make up behandelingen