Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Microblading

Waar er met reguliere permanente make up word gewerkt met een pigmenteer machine gebeurt microblading manueel. Met een blade (12 micronaalden op een rij) worden er fijne haartjes met de haargroeirichting mee in de opperhuid gepigmenteerd. 

Nathalie is dankzij haar internationale opleiding gespecialiseerd in het meest natuurlijke haartjes patroon. Over ieder haartje word nagedacht. Ieder haartje word zoveel mogelijk met de natuurlijke haargroei mee gezet waardoor deze nauwelijks van de natuurlijke haartjes te onderscheiden zijn.

Ons uitgangspunt is altijd een natuurlijk ogende wenkbrauwvorm. Ieder gezicht is anders en daarbij hoort een persoonlijk setje wenkbrauwen. In ons portfolio zijn dan ook diverse modellen wenkbrauwen te zien. Dit is afhankelijk van de botstructuur en de vorm van het gezicht en natuurlijk de wensen van de klant. De basis is in iedere wenkbrauw ( het patroon van de haartjes) grotendeels wel het zelfde. We volgen indien er haar aanwezig is zoveel mogelijk het natuurlijke haar voor het natuurlijkste eindresultaat. 

Het resultaat blijft gemiddeld 1 jaar mooi dus vergt wel wat onderhoud. De kleur van de hairstrokes zal langzaam vervagen en daarom is het advies om één keer per jaar de kleur op te laten frissen. 

Microblading is een prachtige techniek om mooie haartjes te creëren alleen niet voor iedereen geschikt. U kunt bij het maken van een afspraak doorgeven welke techniek uw voorkeur heeft ( hairstrokes of powderbrows) maar wanneer wij geen goed eindresultaat verwachten geven wij aan welke techniek de beste keuze is. Powderbrows zijn voor iedereen geschikt. 

 

 

Portfolio microblading

Onderstaande video's en foto's zijn zowel direct na de behandeling gemaakt als genezen resultaten en zijn door Nathalie zelf gezet. De kleur van de wenkbrauwen op onderstaande foto's komen niet altijd overeen met de werkelijke kleur omdat de foto's met een mobiele telefoon worden gemaakt. Op onze Facebook pagina zijn nog meer voorbeelden te vinden.

Onderstaande video's en foto's zijn gemaakt door Natural Cosmetics Elburg 
en mogen op geen enkele manier worden gekopieerd of gebruikt. 

Tip zet de HD kwaliteit van de video aan voor scherp beeld.