Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Pure Elements


 De huidverzorgingslijnen van Nathalie Hollander PMU zijn vrij van conserveringsstoffen, 100% natuurlijk, biologisch en organisch. Vrij van dierlijke bestandsdelen en geurstoffen die allergieën kunnen veroorzaken. Daardoor ook zeer geschikt voor veganisten. Alle producten bevatten bergkristallen en etherische oliën, deze geven uw huid energie.

Deze lijnen kunnen ook gecombineerd worden om de juiste verzorging te bieden passend bij uw huidtype.
Wanneer u interesse heeft in onderstaande producten kunt u kosteloos een huidanalyse laten uitvoeren in onze salon.

Hoewel ik door de drukte met permanente make up gestopt ben met het uitvoeren van de schoonheidsbehandelingen blijf ik dit ontzettend populaire merk wel verkopen! 

Verzenden is ook mogelijk. Mail dan uw bestelling naar BESTELLEN
 

 Gezichtsreiniging
 

Reinigingsmelk

Milde reinigingsmelk met waardevolle duindoorn- en amandelolie, evenals natuurlijke, verzorgende Vitamine E and shea butter. Deze reinigingsmelk verwijdert afvalstoffen en make up.

Inhoud: 200 ml

verkoopprijs: € 21,90

   
 

Reinigingslotion

Natuurlijke, verfrissende en hydraterende gezichtslotion met frangipani destillaat. Deze gezichtslotion bevat kalmerende stoffen uit de Hamamelisplant. Met deze gezichtslotion verwijdert u resterende achterblijfselen van make up en voltooit u de reiniging en het in balans brengen van uw huid.

Inhoud: 200 ml

verkoopprijs: € 19,90

 
 

Rijst peeling

Natuurlijke, zachte, gezichtspeeling met argan- , avocado- , en amandelolie. Ook bevat deze gezichtspeeling sheabutter, natuurlijke Vitamine E en schurende deeltjes van rijst voor een optimale verzorging van uw gezicht.

Inhoud: 50 ml

verkoopprijs: € 23,00

 
 
Energy lijn
 

Dagcrème Energy 

Deze milde, gebalanceerde en verzachtende dagcrème verzorgt uw huid optimaal. Het tomatenextract hydrateert uw huid, geeft deze een fris gezicht en laat deze stralen. De toegevoegde amandelolie, sheaboter en Vitamine E revitaliseert uw huid.

Inhoud: 50 ml

verkoopprijs: € 21,90 

   
  Nachtcrème Energy

Natuurlijke, biologische nachtcrème met olijfolie, mangoboter en natuurlijke Vitamine E. De phytovoedingstoffen in deze crème zorgen ervoor dat uw huid mooi en gezond blijft.

Inhoud: 50 ml

verkoopprijs: € 23,90 

   
 

Masker Energy

Hydraterend gezichtsmasker met argan- , avocado- , en amandelolie. Dit gezichtsmasker bevat tevens shea butter en natuurlijke Vitamine E.
Gebruiksaanwijzing:
Het gezichtsmasker gelijkmatig aanbrengen op een gereinigde huid en 20 minuten laten inwerken. Daarna het masker afspoelen met lauw water en het restant van de achtergebleven werkstoffen inmasseren.

Inhoud: 50 ml

verkoopprijs: € 21,90

   
   
 Hyaluronzuur anti-age lijn

 Alle onderstaande producten bevatten naast bergkristallen en etherische oliën drie soorten hyaluronzuur: hyaluronzuur in korte ketens voor effecten op lange termijn, hyaluronzuur in lange ketens voor een onmiddellijk effect en hyaluronzuur liposomen die doordringen in de diepere huidlagen.
 

Hyaluron dagcrème

Deze dagcrème voor een verouderde, veeleisende huid bevat shea butter, amandelolie, Vitamine E en zeldzaam lotusextract. Daarmee is deze crème zeer geschikt voor een intensieve verzorging van de verouderde, vermoeide en veeleisende huid.

Inhoud: 50 ml

verkoopprijs: € 27,50

   
 

Hyaluron nachtcrème

Hyaluron nachtcrème is een gevarieerde crème voor een verouderde, veeleisende huid met shea butter, capuacuboter, carnubawas, olijfolie, vitamine E, zeldzaam lotusextract en Hyaluron liposomen.

Inhoud: 50 ml

verkoopprijs: € 29,90

   

Hyaluron masker

Zeer rijk uitgerust verwenmasker met sheaboter, Vitamine E, lotusextract, amandel- en avocado-olie. Zeer geschikt is voor een intensieve verzorging van de verouderde, vermoeide en veeleisende huid.

Inhoud: 50 ml

verkoopprijs: € 27,50

   
 

 Hyaluron oogserum

Hoog geconcentreerde oogcrème met zeldzaam lotusextract en vitamine E. 
Dit hyaluronzuur voorziet de tere huid rondom de ogen van een intensieve verzorging.

Inhoud: 30 ml

verkoopprijs: € 29,90

   
 

Hyaluron Gezichtserum

Hoog geconcentreerd serum met amandelolie en zeldzaam lotusextract. Rijk aan vitaminen. Deze extracten geven uw huid een frisse uitstraling. Daarmee is het serum zeer geschikt voor de intensieve verzorging van een verouderde, vochtarme en veeleisende huid.

Inhoud: 30 ml

verkoopprijs: € 28,90