Text/HTML
+356 21433264
info@wavecreations.com.mt
Over Nathalie

Mijn naam is Nathalie Hollander. Geboren ondernemer met passie en liefde voor haar vak.
Sinds 2003 zelfstandig ondernemer in de beauty branche. Na meerdere jaren een succesvolle, grote zonnestudio met schoonheidssalon te hebben gehad, heb ik in 2011 besloten deze te verkopen en zonder personeel, klein verder te gaan. 

Ik ben gediplomeerd Microblading artist opgeleid bij de internationale Elite Microblading Academy en allround opgeleid tot permanente make up specialist bij internationaal bekende Yevegenia Clinic. 

In 2018 heb ik mijn bedrijfsnaam veranderd van Natural Cosmetics naar Nathalie Hollander PMU. Door de grote hoeveelheid aanvragen voor permanente make up behandelingen ben ik gestopt met het zetten van wimperextensions, kunstnagels en schoonheids behandelingen. Hierdoor kan ik mij volledig focussen op het geen wat ik het liefste doe! Permanente make up zetten.

Er wordt alleen gewerkt met in de EU goed gekeurde, veilige, vooraanstaande merk producten om zo altijd de beste kwaliteit te kunnen bieden.


Praktijk aan huis

Mijn praktijk is een knusse, gezellige ruimte in een bijgebouw aan huis in Elburg. Er wordt gewerkt met de nieuwste behandelmethoden op het gebied van permanente make up. Het uitgangspunt hierin is altijd een zo natuurlijk mogelijk eind resultaat te behalen.

Kwaliteit en professionaliteit is waar ik voor sta. Ik ben geduldig en perfectionistisch en neem altijd voldoende tijd om iedere permanente make up behandeling tot een mooi resultaat te brengen.

" Beauty inspired by nature...."

Graag tot ziens, liefs Nathalie